2013. január 20., vasárnap

Piros naci - must have!







Nem vagyok egy nagy pirosas.
De előbb a piros ceruzaszoknya, majd egy piros gatyó került fel a kívánságlistámra. Annyi jó összeállításban láttam már, és annyi meglévő öltözetembe tudom beépíteni, hogy must have darab lett:)

Persze tökéleteset szoknyában még nem találtam. Viszont szembejött egy 1465,- Ft-os narancs-piros vászonnadrág, és én bizony hazahoztam!

A következőkben ezt a nadrágot láthatjátok különböző szettekben. A variációk száma végtelen, ezeket a ruhákat kb.  bárhogyan lehet egymással passzítani, biztos, hogy dögös lesz az eredmény. A német ruhatáram eléggé korlátozott, de azt hiszem még így is egy nagyon jól használható, vidám, színes és trendi darabot sikerült hozzá beújítani!


 a képek klikkre nőnek!

 1. idei kedvencem a leopárd minta pirossal, naranccsal. Ez a szett mégsem vad, köszönhetően a púderszín kiegészítőknek

2. Ballonnal, csizmával a hűvösebb napokra. Az élénk szín feldobja a legszürkébb napokat is!


3. Egy nagyon kényelmes, meleg összeállítás, mégsem unalmas!


4. Ez egy igazán tavaszi szett, csak még egy kis neon hiányzik belőle:))) Most menő lesz összerakni a pasztell cukorkaszíneket a rikító neonnal. És a cipőben megjelenik egy kis metál is, mert azt se felejtsük el!


5. Akár egy nadrágkosztüm. Van ugyan árnylatbeli eltérés a nadrág és a zakó között, de a blúz színei kiegyenlítik, összemossák ezeket. A párducminta pedig megbolondítja, felfrissíti a kicsit szigorú vonalakat.


6. Egyik kedvenc! Annyira egyszerű, annyira vagány, minden benne van, amit szeretni lehet ebben a stílusban....! No meg a kis segédem <3



Remélem kedvet kaptatok Ti is egy kis tavaszi gardróbfrissítéshez, és ahogy látjátok, még a pénztárcába sem kell mélyen belenyúlni! A kiegészítőimet nem is cseréltem (nem is lenne mire:), de ha még azzal is játszotok,  igazán végtelen a lehetőségek tárháza...

 

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm Ildikó, remélem tudtam tippeket adni! ;)

      Törlés
    2. Kis segédednek nagyon szekszi ahogy kilóg a válla :D
      A gatya meg big like, nekem is van tavalyról, igaz kicsit korallosabb :)

      Törlés
    3. Kis segéd külön is fotóztatta magát, beöltözött:))) Emlékszem a gatyódra, az a korallos is egy remek árnyalat, imádom! :D

      Törlés
  2. Szuper összeállítások- köszönöm! Az ocelot táska meg veri nálam még a púderszínű táskát is...!:) Katinka éppen tegnap mutatta meg skypon, hogy vett egy ilyen színű nacit! Fejlődik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan Katinkád is nagyon jól ki fogja tudni használni a naciját! Tényleg a feltétlenül szükséges kategóriába sorolom:))))

      Törlés
    2. Szívesen olvasnék tőled egy listát a "feltétlenül szükséges" darabokról. Biztos sokunknak segítene átgondolni a ruhatárát. =) Köszi!

      Törlés
  3. Nagyon szuper kollekciók, csini csajok :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ági, és nagyon boldog névnapot!!!! ;)

      Törlés